Werken en leren bij het Maasstad Ziekenhuis

In de missie van het Maasstad Ziekenhuis staat dat wij de kwaliteit van leven van patiënten willen verbeteren. Wij doen dat vakkundig en zorgzaam. Dat is een uitdaging in een omgeving die voortdurend in beweging is.

De zorg verandert en dit betekent dat wij ons voortdurend aanpassen en verbeteren. We werken daarbij samen met collega’s binnen ons ziekenhuis en collega’s van andere zorgaanbieders. We leggen de lat hoog, ambitie is nodig om ons ziekenhuis verder te ontwikkelen. Wil jij hier onderdeel van zijn? Bij een werkgever die opleiding en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft? Kies dan voor een carrière bij het Maasstad Ziekenhuis.