Terug

Zwemmen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Wij bieden mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) de mogelijkheid om in ons Revalidatiecentrum te zwemmen. NAH-zwemmen vormt de stap naar zwemmen in een regulier zwembad. Ons doel is dan ook u voor te bereiden op zelfstandig zwemmen in een gewoon, openbaar zwembad.

Voor wie?

Het zwemmen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel is er voor ex-patiënten van het Maasstad Ziekenhuis, maar ook voor mensen die niet in ons Revalidatiecentrum...

Het zwemmen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel is er voor ex-patiënten van het Maasstad Ziekenhuis, maar ook voor mensen die niet in ons Revalidatiecentrum hebben gerevalideerd.

Als u tot de laatste groep behoort, heeft u wel toestemming van uw huisarts of specialist nodig.

Programma

Het NAH-zwemmen wordt georganiseerd met steun van de Edwin van der Sar Foundation en vindt plaats in groepsverband. In ons aangepaste en verwarmde zwembad krijgt...

Het NAH-zwemmen wordt georganiseerd met steun van de Edwin van der Sar Foundation en vindt plaats in groepsverband. In ons aangepaste en verwarmde zwembad krijgt u begeleiding van een bewegingsagoog of fysiotherapeut. Het programma is bedoeld om uw conditie te verbeteren of te behouden.

Tijdstippen

Het zwemmen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel vindt plaats:

Het zwemmen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel vindt plaats:

Dag Tijd Groep
Maandag 16:00 - 17:00 uur Hydro-beweeg groep
Vrijdag 11:00 - 12:00 uur Zwemgroep

 

Contactgegevens

Voor vragen of aanmelden kunt u terecht bij:

Voor vragen of aanmelden kunt u terecht bij:

Jelle Esser
esserj@maasstadziekenhuis.nl
(010) 291 13 94

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.