07-06-2018
Terug

Borstvoedingscafé

Het doel is om een plek te creëren waar moeders die borstvoeding geven elkaar kunnen ontmoeten. Het is goed om ervaringen met elkaar te delen, elkaar steun te bieden maar het is natuurlijk ook gewoon gezellig. Er is een lactatiekundige van het Maasstad Ziekenhuis aanwezig om vragen over borstvoeding te beantwoorden.

Heb je een borstvoedingsprobleem? Hoe zit het ook alweer met kolven op het werk en tot wanneer zijn nachtvoedingen normaal? Hoe kun je je baby aan een fles laten wennen en wanneer begin je met vast voedsel? Met deze vragen kunnen moeders terecht bij de lactatiekundige in het borstvoedingscafé. Voor problemen die om meer privacy vragen is het borstvoedingscafé minder geschikt en kan beter een aparte afspraak worden gemaakt met een lactatiekundige via www.nvlborstvoeding.nl. Ook de peuters zijn welkom, er is speelgoed aanwezig.

Openingstijden

Het borstvoedingscafé vindt maandelijks plaats op de eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in het Maasstad Ziekenhuis in de Droomkamer. De Droomkamer vindt u in bouwdeel F, verdieping 4. Als u de lift uitkomt gaat u links af en dan vindt u de droomkamer aan uw rechterzijde.
De toegang is gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Data 2018

  • Donderdag 7 juni 2018
  • Donderdag 5 juli 2018
  • Donderdag 6 september 2018
  • Donderdag 4 oktober 2018
  • Donderdag 1 november 2018
  • Donderdag 6 december 2018

Het borstvoedingscafé is een initiatief van de Samenwerkende Borstvoeding Organisaties (SBO).

Meer informatie

Ga voor mee informatie naar Gynaecologie of Borstvoedingsbegeleiding.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.