19-12-2018
Terug

Informatieavond voor vasculitispatiënten

Op woensdag 19 december is er in het Maasstad Ziekenhuis van 19.30 – 21.00 uur een informatieavond van de Interne Geneeskunde over vaatwandontsteking oftewel vasculitis.

Tijdens deze avond krijgt u informatie over vasculitis en kunt u informatie uitwisselen met behandelaars, ervaringsdeskundigen en de Vasculitis vereniging. Tevens is er gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen.

Op deze avond zijn aanwezig: een internist-nefroloog, reumatoloog, maatschappelijk werker en patiënten/ervaringsdeskundigen om uitleg en advies te geven. Het panel wisselt samen met het publiek van gedachten en beantwoord vragen. De Vasculitis vereniging geven informatie rondom de activiteiten van de vereniging.

De informatieavond is bestemd voor vasculitispatiënten, hun familieleden en nauw betrokkenen. Het geeft antwoord op veel meer dan alleen medische vragen. Het biedt ruimte om ervaringen, gevoelens en informatie uit te wisselen.

U kunt zich tot en met 30 november aanmelden met het aanmeldformulier.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.