03-06-2020

Informatiebijeenkomst Schildklier en kwaliteit van leven

Op woensdag 3 juni organiseert het Maasstad Ziekenhuis samen met de Schildklier Organisatie Nederland (SON) de informatiebijeenkomst ‘Schildklier en kwaliteit van leven’ met aandacht voor instellen op schildkliermedicatie, omgaan met restklachten, combinatietherapie T3- en T4-medicatie en ziekte van Graves (patiënten voorkeuren qua behandeling en stand van zaken met betrekking tot onderzoek).

19.00 uur    Ontvangst + mogelijkheid bezoeken stand SON

19.30 uur    Opening

19.40 uur    Presentatie dr. C. van Noord en dr. J. van der Linden ‘Kwaliteit van leven’

20.40 uur    Presentatie door drs. C.M.J. van Kinschot ‘Ziekte van Graves’

21.00 uur    Beantwoorden vragen door endocrinologen en de arts-onderzoeker

21.20 uur    Afsluiting en mogelijkheid bezoeken stand SON en vragen stellen aan ervaringsdeskundigen

Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21, 3079 DZ Rotterdam
Maasstadzaal, 1e verdieping

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf maandag 24 februari tot en met vrijdag 29 mei 2020 via de website van Schildklier Organisatie Nederland.