17-05-2019
Terug

Informatiemiddag longkanker

Samen met Longkanker Nederland organiseren wij een informatiemiddag over longkanker op vrijdagmiddag 17 mei van 12.30 - 15.45 uur in het Maasstad Ziekenhuis. U bent van harte welkom.

Tijdens de informatiemiddag informeren sprekers u over de ontwikkelingen en de behandelmogelijkheden bij longkanker. U kunt met lotgenoten praten en vragen stellen aan artsen en andere zorgverleners.

Aanmelden

Deelname is gratis.

U ontvangt een bevestiging na aanmelden.

Locatie: Maasstad Ziekenhuis, Maasstadzaal, 1e etage, Maasstadweg 21 in Rotterdam


Het Maasstad Ziekenhuis hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor onze administratie. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De online aanmeldingen worden binnen een week nadat het evenement heeft plaatsgevonden verwijderd. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.