21-11-2019
Terug

Inloopavond bevallen in Geboortehuis Maas

Het Maasstad Ziekenhuis, het GeboorteHotel Maasstad en de verloskundigenpraktijken van de regio Rijnmond-Zuid organiseren gezamenlijk ieder jaar een aantal inloopavonden om u te informeren over de mogelijkheden en voordelen van bevallen in Geboortehuis Maas.

De bijeenkomsten staan gepland op:

2019

  • donderdag 12 december

Tussen 17.30 en 19.30 uur kunt u binnenlopen in het Maasstad Ziekenhuis. Bij de receptie in de centrale hal leiden ze u naar de Maasstadzaal. Koffie en thee staat voor u klaar en er is een informatiepunt waar u de diverse specialisten en zorgverleners kunt spreken en al uw vragen kunt stellen. Bekijk tijdens deze avond een verloskamer en bezoek een kamer in het GeboorteHotel Maasstad. Zo krijgt u een goed beeld van Geboortehuis Maas en de mensen die daar voor u klaar staan.

Ook kunt u een korte film bekijken over bevallen in Geboortehuis Maas. Hierin wordt uitgelegd hoe het gaat als u komt bevallen, welke pijnbestrijding mogelijk is en hoe dit in zijn werkt gaat en hoort u alles over de unieke samenwerking bij Geboortehuis Maas en vooral wat die voor u betekent.

Aanmelden

Klik hier om uzelf aan te melden voor één van de inloopavonden.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.