21-03-2020

21 maart - Open Dag Zorgboulevard + Banen- en Opleidingenmarkt

Op zaterdag 21 maart 2020 opent het Maasstad Ziekenhuis - van 11.00 – 15.00 uur - zijn deuren voor het publiek tijdens de Open Dag op de Zorgboulevard. Dit doen we samen met de andere zorgorganisaties en bedrijven die gevestigd zijn op de Zorgboulevard. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom! Ook wordt er een Banen- en Opleidingenmarkt georganiseerd voor iedereen die interesse heeft in een baan of opleiding in de zorg.

Open Dag

De Open Dag is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Er is van alles te doen en te bekijken, onder andere:

 • De afdelingen Radiologie en Verloskunde/Geboortehuis Maas organiseren rondleidingen zodat je een kijkje kunt nemen op hun afdeling.
 • Voor de kinderen staan de gipsmeesters klaar om te gipsen. Want een arm in het gips is cool.
 • De OK laat je meekijken tijdens een live-operatie. Via een liveverbinding met de OK zie je op schermen in de Maasstadzaal hoe er een operatie wordt uitgevoerd. 
 • Het Bariatrie Expertisecentrum voor obesitas geeft informatie over hoe zij samen met de patiënt tot een gezond gewicht komen. Beweging is daarbij een belangrijk aspect. Ready, set, go!
 • De afdeling Verloskunde informeert (aanstaande) ouders graag over voeding en borstvoeding.

Bekijk het volledige programma op www.opdezorgboulevard.nl/opendag

Locatie: Maasstad Ziekenhuis en Zorgboulevard

Opleidingen- en Banenmarkt

Wie geïnteresseerd is in een interessante opleiding of baan in de zorg kan tijdens de Open Dag ook terecht op de Opleidingen- en Banenmarkt. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kunnen belangstellenden een kijkje nemen op deze markt. Bij diverse kramen kan informatie verkregen worden over functies en/of opleidingen in het Maasstad Ziekenhuis, Antes, Aafje, Kraamzorg Rotterdam, Bevolkingsonderzoek Zuid-West en Hogeschool Rotterdam.

Bij het Maasstad Ziekenhuis kun je onder andere terecht voor:

 • onze vacatures en opleidingsplaatsen;
 • inspirerende ontmoetingen met toekomstige collega’s;
  De volgende afdelingen zijn vertegenwoordigd: Brandwondencentrum, Dialyse, Geriatrie, Gipskamer, Interventiecardiologie, Intensive Care - Medium Care, IMTS Technische beheer, Maasstad Academie, Maasstad Laboratorium, Nefrologie/Interne Geneeskunde, OK, Oncologie. Cardiologie, Radiologie, Spoedeisende Hulp/Observatorium, Vaatlaboratorium, Vrijwilligersorganisatie, Zorgadministratie.
 • een cv check (neem hiervoor een recente cv mee);
 • al je vragen aan Human Resources en Recruitment over het werken binnen ons ziekenhuis.

Locatie: Restaurant Pastel, tegenover hoofdingang Maasstad Ziekenhuis