11-05-2019
Terug

Reuma in beweging

Het is bijna zover! Pak snel uw agenda, want de Reuma in Beweging dag komt er weer aan. Er is al bijna sprake van een traditie, want op zaterdag 11 mei 2019 houden we voor de achtste keer ‘Reuma in Beweging’. Wij nodigen u van harte uit in het Maasstad Ziekenhuis voor een actieve, gezellige, kosteloze en compleet verzorgde dag met koffie, thee en een gezonde lunch.

Thema 2019: ‘Leef, dans, lach, sport en verwonder!’

Dat regelmatige, (aan)gepaste lichamelijke beweging reumapatiënten  enorme voordelen kan bieden en klachten en pijn kan verminderen, is inmiddels bij veel mensen bekend. De afdeling Reumatologie wil samen met u, uw kwaliteit van leven zo groot mogelijk maken. We leggen de nadruk deze editie op de positieve energie die u ervaart wanneer u
beweegt. Daarom ook het motto: ‘Leef, dans, lach, sport en verwonder!’

Inspirerende workshops

Zaterdag 11 mei krijgt u volop de kans om u te laten inspireren. U kunt namelijk deelnemen aan veel verschillende beweegworkshops. Een mix van succesvolle workshops van voorgaande jaren en nieuwe, uitdagende
workshops. Ook zijn er diverse informatiekraampjes, waar u onder andere informatie kunt krijgen over het aansluiten bij een beweeggroep.

Aanmelden

Zorg dat u erbij bent en schrijf u hier in. Hier kunt u direct de keuze maken voor de workshops die u op deze dag wilt volgen. U ontvangt een bevestiging per e-mail van uw inschrijving. Hierop staan ook de door u gekozen workshops vermeld. We willen u vragen om uw bevestiging mee te nemen (op uw telefoon of uitgeprint).

Programma

Vanaf 10.00 uur gaan de deuren voor u open en kunt u met uw  inschrijfbevestiging een leuke goodiebag ophalen. Om 11.00 uur vindt de opening plaats, daarna starten we met de workshops. ‘Reuma in Beweging’ duurt tot ca. 15.30 uur.

Locatie

Maasstad Ziekenhuis
Maasstadweg 21
3079 DZ Rotterdam

Onze afdeling Reumatologie verwelkomt u graag op zaterdag 11 mei 2019 in het Maasstad Ziekenhuis om samen te leven, dansen, lachen, sporten en ons te verwonderen!

 

 

 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.