05-11-2019
Terug

Voorlichting Diabetische voetwond

Dinsdag 5 november 2019 organiseert het Maasstad Ziekenhuis een informatieavond over diabetische voetwonden, het behandelen en voorkómen hiervan.

Een diabetische voetwond is een wond aan de voet bij mensen met suikerziekte, welke niet of zeer langzaam geneest. Tijdens deze avond vertellen diverse sprekers over het voorkomen van wonden, de mogelijke oorzaken en de behandeling en het voorkomen van herhaling.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 5 november 2019
Tijdstip: 19.15 - 21.30 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Locatie: Maasstadzaal, Maasstad Ziekenhuis, 1e etage, Maasstadweg 21, Rotterdam

Parkeren is deze avond kosteloos. U ontvangt een uitrijkaart voor de parkeergarage.

Aanmelden

AanmeldformulierLET OP! Emailadres in kleine letters invoeren.Het Maasstad Ziekenhuis hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor onze administratie. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De online aanmeldingen worden binnen een week nadat het evenement heeft plaatsgevonden verwijderd. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring. 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.