17-11-2019
Terug

Leuk om je weer te zien! Op Wereld prematurendag!

Op zondag 17 november (Wereld prematurendag) organiseren wij een gezellige middag voor alle kinderen die in de afgelopen jaren op de afdeling Neonatologie hebben gelegen, hun ouders en broertjes en zusjes. Iedereen is welkom of je nu één dag of maanden bij ons verbleef.

Leuk om je weer te zien!

Een opname op de afdeling Neonatologie heeft een grote impact op ouders, het kind en andere gezinsleden. Op Wereld prematurendag (WPD) wordt stilgestaan bij de ouders en kinderen die in deze situatie zitten of hebben gezeten. Dit jaar organiseren onze zorgverleners van de afdeling Neonatologie in het Maasstad Ziekenhuis een terugkommiddag voor ouders en kinderen. Want zij zijn hartstikke benieuwd hoe het met 'hun kinderen' gaat.  Tijdens de middag is er volop tijd om bij te praten en ervaringen met elkaar te delen. Voor de kinderen is er van alles te zien, zoals een couveuse en een babybedje waarin ze wellicht zelf nog hebben gelegen. Er is een leuke speurtocht die in het teken staat van hun eigen geboorte en er zijn allerlei knutselactiviteiten.

Meld je aan!

Vanwege de vele enthousiaste reacties, hebben we de opzet van de middag iets aangepast. We hebben besloten om de middag in tweeën te delen*. Op die manier kunnen we wel veel ouders en kinderen ontvangen, zonder dat het aantal mensen te groot wordt, waardoor wij de aanwezigen niet meer goed te woord kunnen staan. Wil je ook graag komen? Kijk op de aanmeldpagina of er nog plek is. 

*De mensen die zich vóór 25 oktober hebben aangemeld, krijgen per e-mail bericht over het aangepaste tijdstip.

 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.