Terug

Maasstad Ziekenhuis

Per 1 oktober 2017 is het Maasstad Ziekenhuis verantwoordelijk voor de zorg van de specialismen Geriatrie en Neurologie in de Havenpolikliniek.

Wat betekent dat voor u?

Voor de poliklinische zorg kunt u terecht in de Havenpolikliniek. Moet u worden opgenomen in het ziekenhuis, voor bijvoorbeeld een operatie of dagbehandeling, dan kunt u in het Maasstad Ziekenhuis terecht. Na uw opname moet u wellicht nog terugkomen voor een controleafspraak op de polikliniek. Deze afspraak vindt plaats in de Havenpolikliniek.

Inschrijven/afspraak maken

Als u een patiënt bent geweest bij een polikliniek van het voormalige Havenziekenhuis, schrijft u zich in bij de polikliniek van ons ziekenhuis op locatie Havenpolikliniek. Dit doet u, door op de polikliniek een toestemmingsformulier te tekenen. Met het ondertekenen van dit formulier geeft u het Maasstad Ziekenhuis toestemming om uw behandeling voort te zetten en uw medische gegevens over te dragen. Neem voor het inschrijven een geldig legitimatiebewijs, een verzekeringsbewijs en een verwijsbrief van uw huisarts mee.

Contact

Om een afspraak te maken bij de Havenpolikliniek belt u met de volgende telefoonnummers:

  • Polikliniek Geriatrie  (010) 404 38 28
  • Polikliniek Neurologie (010) 404 33 64
  • Medische Psychologie (010) 404 38 28

Kunt u niet op de afgesproken tijd op het spreekuur komen? Dan verzoeken wij u om de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren of verzetten.

Parkeren

U kunt in de omgeving van de Havenpolikliniek betaald parkeren aan het Haringvliet, Oosterkade (loopafstand tot de polikliniek 50 meter) of aan het ’s Lands Werf (loopafstand tot de polikliniek: 200 meter).

Havenpolikliniek

Maasstad Ziekenhuis

Haringvliet 2

Maasstadweg 21

3011 TD Rotterdam

Postbus 9100

3007 AC Rotterdam

Algemeen telefoonnummer: (010) 404 3300

Algemeen telefoonnummer: (010) 291 1911

Route Havenpolikliniek

www.maasstadziekenhuis.nl

 

Route Maasstad Ziekenhuis

 

 

Heeft u een vraag? Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.