Terug

Patientenportaal

Ontdek wat Mijn Maasstad Ziekenhuis voor ú kan betekenen

Als patiënt van het Maasstad Ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis, uw online ziekenhuisomgeving. U kunt hier delen van uw medisch dossier bekijken, een aantal zaken zelf regelen en online contact hebben met uw zorgverlener. Controleer bijvoorbeeld wanneer uw volgende afspraak is, wijzig zelf uw e-mailadres of  bekijk uw ziekenhuisuitslagen.

In de toekomst wordt Mijn Maasstad Ziekenhuis nog verder uitgebreid.

Wilt u meer gegevens zien in Mijn Maasstad Ziekenhuis? Denk met ons mee!
Maakt u al gebruik van het patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis? Én wilt u meedenken over het uitbreiden van uw patiëntenportaal met meer informatie uit het dossier? Dan zijn we op zoek naar u!

Inloggen

U kunt inloggen met uw DigiD. Kies de optie ‘Inloggen met een extra controle via sms’ of log in via de DigiD App. Bekijk de DigiD website voor vragen en antwoorden.

Goed om te weten

  • Patiënten jonger dan 16 jaar kunnen helaas nog niet inloggen op Mijn Maasstad Ziekenhuis. We zijn afhankelijk van andere partijen die dit mogelijk moeten maken.
  • Als uw BSN nog niet gecontroleerd is aan de hand van uw paspoort of ID-bewijs, kunt u (nog) niet inloggen.  U kunt dit bij een volgend bezoek aan het ziekenhuis laten doen.

Hoe werkt Mijn Maasstad Ziekenhuis?

In de folder Mijn Maasstad Ziekenhuis wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe het patientenportaal werkt. U kunt de folder hier downloaden.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.