Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Zorgverlenersportaal

 

Speciaal voor de zorgverleners van de eerstelijn heeft het Maasstad Ziekenhuis een zorgverlenersportaal.
Zo kunt u als huisarts rechtstreeks, via een beveiligde website, digitaal de medische gegevens van uw eigen patiënten (gekoppeld aan uw persoonlijke AGB-code en de instellingscode van de praktijk) inzien in het patiëntdossier van het Maasstad Ziekenhuis. Daarmee streven wij naar een verbeterde communicatie binnen het zorgproces en een verbeterde samenwerking tussen u en de medisch specialisten van het Maasstad Ziekenhuis.

Hoe log ik in?
Inloggen kunt u met behulp van de UZI-pas. U logt vervolgens in met de pincode van uw UZI-pas.  Klik op de blauwe knop hieronder om in te loggen.

Let op: Maak gebruik van de nieuwe manier van inloggen en kies tijdens het inloggen voor de optie ‘Zorg-ID’.

De eerste keer inloggen?

Wilt u voor de eerste keer het Zorgverlenersportaal gaan gebruiken, dan moeten er enkele voorbereidende stappen worden doorlopen:

  • Eerst moet een account worden aangevraagd en geactiveerd. Hiervoor hebben we gegevens van u nodig zoals AGB-codes en adresgegevens.
  • Nadat u de bevestiging hebt ontvangen dat uw account is geactiveerd, kunt u met behulp van uw ZORG-ID-software gaan inloggen.
  • U kunt vervolgens inloggen met behulp van uw UZI-pas en pincode.

Zie deze handleiding voor meer informatie over het inlogproces.

Nog geen account voor het zorgverlenersportaal? Meld u dan hier aan:

 

Zijn er problemen met het inloggen of heeft u andere vragen over het zorgverlenersportaal? Neem dan contact met ons op via het Servicepunt via (010) 291 29 00 en vraag naar ICT support. Ook kunt u via huisarts@maasstadziekenhuis.nl uw vragen stellen.