01-12-2014

Maasstad Ziekenhuis lanceert nieuwe website

Maandagochtend 1 december gaf bestuurder Johan Dorresteijn - aan degenen die betrokken waren bij de ontwikkeling het officiële startschot voor de nieuwe website van het Maasstad Ziekenhuis. Het ziekenhuis is blij met de gloednieuwe overzichtelijke website die voorzien is van een moderne vormgeving, vernieuwde teksten en een gebruikersvriendelijke indeling, waardoor informatie goed en makkelijk vindbaar is. De vernieuwde uitstraling van de website sluit volledig aan bij de idealen van het Maasstad Ziekenhuis dat werkt volgens de waarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht. “De nieuwe website is een verbeterd communicatiekanaal voor onze patiënten waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening een stap verbeterd is.”, aldus Dorresteijn.

(Patiënten)informatie snel en eenvoudig beschikbaar

Met de nieuwe website verwacht het Maasstad Ziekenhuis de informatie voor zijn patiënten nog eenvoudiger beschikbaar te stellen. Het ontwerp van de website helpt de bezoeker om snel de  gewenste informatie te vinden. Zo worden op de eerste pagina prominent de belangrijkste zaken getoond waarvoor mensen een website van een ziekenhuis bezoeken. En als een bezoeker klikt op een afdeling/specialisme kan hij op dezelfde pagina direct doorklikken naar meer informatie, zoals patiëntenfolders, behandelingen en onderzoeken. Een patiënt die in aanmerking komt voor een heup of knie operatie, kan zich via de nieuwe website met één druk op de knop online aanmelden voor voorlichtingsbijeenkomsten over knie- en heupslijtage.

Vanaf vandaag komt elke bezoeker via www.maasstadziekenhuis.nl terecht op de vernieuwde, patiëntgerichte website van het Maasstad Ziekenhuis.