09-12-2014

Maasstad Ziekenhuis viert 2.000ste geboorte van ‘t jaar

Op maandag 8 december om 15.18 uur is de 2.000ste baby geboren in het Maasstad Ziekenhuis. De baby heet Jahleel (Adir Melech) James en weegt 2586 gram. De familie James werd blij verrast met een grote bos bloemen, een taart, een Panda Maas knuffel, een badcape en een badjasje. Deze werden overhandigd door het team van de afdeling Verloskunde van het Maasstad Ziekenhuis en het GeboorteHotel Maasstad.

Moeder en zoon maken het goed. “Geweldig”, reageerde de kersverse moeder enthousiast. “Op advies van mijn verloskundige en schoonzusje heb ik ervoor gekozen om te bevallen in het Verloscentrum van het Maasstad Ziekenhuis. Alle medewerkers hebben uitstekend voor mij en mijn zoontje gezorgd en nu blijkt Jahleel ook nog de 2.000ste baby te zijn. Heel speciaal allemaal.” De familie James verblijft nog een aantal dagen in het GeboorteHotel Maasstad.

De geboorte van de 2.000ste baby van 2014 is een record. Het Maasstad Ziekenhuis werkt intensief samen met de verloskundigen in de regio en met het GeboorteHotel Maasstad dat naast het Maasstad Ziekenhuis op de Zorgboulevard is gevestigd.

Trotse familie James met team afdeling Verloskunde Maasstad Ziekenhuis en Geboortehotel Maasstad