29-01-2015

Baby van de Maand januari

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van Giovanni:

“Na een lange dag en met behulp van wee-opwekkers, wilde het helaas maar niet lukken. Je was een sterrenkijker. Uiteindelijk is besloten om je met een keizersnee ter wereld te brengen.
We zijn zo goed opgevangen door iedereen in het ziekenhuis en willen iedereen enorm bedanken voor de steun en het medeleven.
Daarom als dank aan iedereen deze mooie foto als herinnering: Zijn eerste lachje in het ziekenhuis!”