29-06-2015

Baby van de maand juni

Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien. Daarom bieden we elke maand een podium aan ouders om over hun trots te vertellen. Deze maand de moeder van David:

Bevallen in het Maasstad Ziekenhuis gaf mij een vertrouwd en zeker gevoel

“Na aankomst in het ziekenhuis is mijn bevalling heel relaxed en fijn verlopen. De verloskamer was fris en ruim, waardoor ik goed gefocust kon blijven. De kraamzorg die assisteerde zorgde dat ik op mijn gemak was en ook in de dagen dat wij in het Geboortehotel verbleven was dit zo. Petje af voor de meiden van de kraamzorg. Ik ben heel blij dat wij voor het Maasstad Ziekenhuis gekozen hebben en zou het zo weer doen.”