12-01-2015

Baby van de maand

In het Maasstad Ziekenhuis worden elke maand ca. 150 baby’s geboren. Met de hulp van deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat moeder en kind het aan niets ontbreekt. Wij zijn trots op ‘onze’ baby’s net als hun ouders en dat willen we graag laten zien.

Is uw kind in het Maasstad Ziekenhuis geboren? Stuur de mooiste, leukste of liefste foto van uw baby naar baby@maasstadziekenhuis.nl en vermeld daarbij zijn of haar naam, geboortedatum en waarom deze baby dé ‘Baby van de Maand’ is. Uit alle ingezonden foto’s kiezen wij elke maand een ‘Baby van de Maand’. De ‘Baby van de Maand’ prijkt een maand lang op onze website samen met een kort interview met de trotse ouders. Bovendien ontvangt de kersverse baby een Panda Maas pakket!

Met het inzenden van een foto doet u afstand van publicatie- of auteursrechten v.w.b. publicatie door of namens Maasstad Ziekenhuis in verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, social media, persberichtgevingen etc. aangaande Baby van de Maand.