07-09-2015

Stoptober 2015 gaat van start…..

Deelnemers (rokers) gezocht voor de campagne Stoptober 2015….. gaat u de uitdaging aan?

Stoptober is een landelijke campagne op initiatief van onder andere het Longfonds, de Alliantie Nederland Rookvrij en de Hartstichting en daagt mensen uit om 28 dagen niet te roken. Het Maasstad Ziekenhuis steunt deze campagne en wil  u hierbij helpen.

Durft u het aan om in oktober 2015 gedurende 28 dagen niet te roken?
Schrijf u dan hier in voor gratis ondersteuning  en aanmoediging via de mail vanuit de poli Longziekten van het Maasstad Ziekenhuis.  Ervaren en in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken ingeschreven Rookstopcoaches geven u tips en aanmoedigingen om deze dagen rookvrij door te komen en daarnaast kunt  u bij inschrijving op 1 oktober gratis een RookStopPakket in ontvangst nemen.

Hartelijk bedankt voor uw belangstelling voor Stoptober. Het is helaas niet meer mogelijk om u in te schrijven dit jaar.