15-05-2017

Maasstad Ziekenhuis verrast patiënten met kampioensmaaltijd

Ook in het Maasstad Ziekenhuis vieren we de glansrijke overwinning van Feyenoord! Want als ziekenhuis op Zuid voelen we ons verbonden met de Rotterdamse club.

Patiënten konden maandag 15 mei kiezen voor een exclusieve kampioensmaaltijd die door Marfo Food Group beschikbaar werd gesteld. Peter Langenbach, voorzitter raad van bestuur, reikte de eerst bestelde maaltijd uit aan de enthousiaste 85-jarige meneer Hoek. Deze patiënt voelde zich enorm verwend met de heerlijke kipstoofschotel, opgemaakt met rijst in de kleuren van Feyenoord. Geheel in stijl werd de voedingsrijke maaltijd gepresenteerd als Kampioenschaal.

Meneer Hoek: “Ik heb zelf gevoetbald bij Feyenoord A1 in 1949 en draag Feyenoord een warm hart toe. Ik ga dan ook van de kampioensmaaltijd genieten, net zoals ik dat gisteren van de wedstrijd heb gedaan vanuit mijn ziekenhuisbed. Ik word hier ontzettend goed verzorgd, alleen het cognacje ontbreekt nog."