06-02-2017

Vernieuwde apotheek Maasstad Ziekenhuis

Op maandag 6 februari 2017 is de apotheek in de centrale hal weer geopend voor alle patiënten, bezoekers en medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis. Naast een geheel vernieuwde inrichting heeft de apotheek een nieuwe naam gekregen: Maasstad Apotheek (voorheen: Poli-Apotheek).

De afgelopen maanden is de apotheek geheel verbouwd en uitgebreid naar elf balies en een spreekkamer. Er kunnen nu meer mensen tegelijk geholpen worden, waardoor de wachttijden korter zijn.

Vanaf genoemde datum is ook de Geneesmiddelenregistratiebalie opgenomen in de apotheek (voorheen gevestigd tegenover de apotheek). Hierdoor kunnen patiënten voor al hun vragen over medicatie terecht op één locatie.

De wachtruimte voor de apotheek vindt u in de gang van de afdeling Bloedafname. Bij de ingang van de apotheek kunt u een volgnummer nemen.

We zijn u graag (weer) van dienst in de Maasstad Apotheek, bereikbaar via  de centrale hal van het ziekenhuis.

Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.30 uur.
Op zaterdag en zondag kan er op afspraak van 08.00 - 16.30 uur een opname- of ontslaggesprek gepland worden.

De Maasstad Apotheek is op feestelijke wijze geopend door Peter Langenbach, voorzitter raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis.