14-12-2021

Afspraak maken voor boostervaccinatie niet via het Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstadhuis, een bijgebouw van ons ziekenhuis, is één van de priklocaties waar u een derde coronavaccinatie (het boostervaccin) kunt halen. Om het boostervaccin te halen, heeft u een afspraak nodig. Deze afspraak kunt u niet via ons maken. In dit bericht leest u wie er een afspraak kunnen maken om het boostervaccin te halen en hoe dit moet.

Om een boostervaccinatie te krijgen in het Maasstadhuis heeft u een afspraak nodig. U kunt een afspraak maken voor uw boostervaccinatie als één van de onderstaande situaties op u van toepassing is:

  • U heeft de uitnodiging voor de boostervaccinatie gekregen vanuit de overheid.
  • Uw geboortejaar is aan de beurt. U zult de uitnodiging dan namelijk binnenkort ontvangen. Op de website van de GGD ziet u welk geboortejaar aan de beurt is.
  • U heeft een afweerstoornis (u bent een 'immuungecompromitteerde patiënt'). U heeft een brief nodig van uw specialist uit het ziekenhuis. 
  • U bent zorgmedewerker. U heeft een code gekregen vanuit uw zorginstelling.

Om een afspraak te maken gaat u naar www.coronavaccinatieafspraak.nl. Meer informatie over het maken van uw afspraak staat in uw afspraakbrief.

Eerste en tweede vaccinatie

Wilt u een eerste of tweede coronavaccinatie (dus niet de booster) halen? Dan kunt u wél zonder afspraak bij ons langskomen in het Maasstadhuis. Meer informatie vindt u hier.