Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie
31-01-2022

Corona-vaccinatiestraat Maasstadhuis

Maasstad Ziekenhuis heeft een vaccinatiestraat op de begane grond van het Maasstadhuis, een bijgebouw van het ziekenhuis. Patiënten, bezoekers, omwonenden en medewerkers van het Maasstad Ziekenhuis kunnen voor hun eerste en/of tweede coronavaccinatie zonder afspraak terecht. Ook voor een boostervaccinatie kan iedereen vanaf 18 jaar hier zonder afspraak terecht.

De vaccinatiestraat in het Maasstadhuis is een samenwerking tussen GGD Rotterdam Rijnmond en het Maasstad Ziekenhuis. Op locatie staan medewerkers van de GGD die u meer informatie kunnen geven over het coronavaccin.

Eerste en/of tweede vaccinatie zonder afspraak

Bent u 12 jaar of ouder? Dan kunt u tijdens uw bezoek aan onze vaccinatiestraat meteen een eerste of tweede vaccinatie tegen corona krijgen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Boostervaccinatie zonder afspraak

Wilt u een derde coronavaccinatie (het boostervaccin) halen? Iedereen van 18 jaar of ouder kan zonder afspraak terecht. 

3e vaccinatie voor patiënten met een afweerstoornis

Patiënten met een afweerstoornis ('immuungecompromitteerde patiënten') kunnen ook zonder afspraak terecht voor een derde vaccinatie uit de basisset. U heeft een brief nodig van uw specialist uit het ziekenhuis. Neem deze brief mee als u de vaccinatie komt halen. Drie maanden na deze laatste prik kunt u zonder afspraak naar de GGD voor uw boostervaccinatie.

Openingstijden vaccinatiestraat

De vaccinatiestraat is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Als u een vaccinatie komt halen in het Maasstadhuis, kunt u parkeren in de Q-parkgarage aan de achterkant van het ziekenhuis.

Vaccinatie