Aanmeldformulier Voorlichtingsavond knie- en heupslijtage

Het Maasstad Ziekenhuis organiseert regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over knie- en heupslijtage. Onze orthopedisch chirurgen, regieverpleegkundigen en fysiotherapeuten geven gratis voorlichting over knie- en heupslijtage. U kunt met al uw vragen terecht en de koffie staat klaar. Familie, partners en andere geïnteresseerden zijn ook welkom. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Een paar weken van te voren ontvangt u van ons het definitieve programma van de avond.

Aanmeldformulier

LET OP! Emailadres in kleine letters invoeren.

Het Maasstad Ziekenhuis hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor onze administratie. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De online aanmeldingen worden binnen een week nadat het evenement heeft plaatsgevonden verwijderd. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.