Terug

Vraag, opmerking of idee

Wilt u een vraag stellen of een opmerking plaatsen? Vult u dit formulier in en wij nemen uw vraag of opmerking in behandeling.

Let op! In verband met de bescherming van uw persoonsgegevens, is dit formulier bestemd voor algemene vragen. Hebt u medisch inhoudelijke vragen of wilt u brieven doorsturen, neem dan (telefonisch) contact op met de betreffende afdeling. Een klacht indienen kan momenteel alleen via een geprint klachtenformulierAls ziekenhuis werken we aan een oplossing om het digitaal versturen van het formulier in de toekomst - via een beveiligde omgeving - aan te bieden.

 

Algemeen

LET OP! Emailadres in kleine letters invoeren.

Het Maasstad Ziekenhuis hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt om uw vraag of opmerking te behandelen. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.