Voetbaltoernooi 2019

Na een eerste geweldige editie vorig jaar is er weer een nieuwe datum geprikt voor het grote Maasstad Voetbaltoernooi, vrijdag 21 juni 2019.

Het voetbaltoernooi wordt georganiseerd door en voor de medewerkers van het ziekenhuis met als doel geld ophalen voor het goede doel. Dit jaar is dat  de kindvriendelijke Gipskamer. De Gipskamer is nu nog erg steriel en clean en om kinderen beter op hun gemak te stellen en veilig te laten voelen, willen we de kamer opfrissen met leuke kleuren en attributen. Meer informatie over de plannen vind je via de kindvriendelijke Gipskamer.

Op 21 juni 2019 was het dan zover: het Grote Maasstad Voetbaltoernooi 2019.

De winnaar van het tweede Grote Maasstad Voetbaltoernooi is team Chirurgie! In een spannend duel met titelverdediger Maasstad Oranje scoorden de chirurgen maar liefst twee keer en wonnen zij de grote glimmende wisselbokaal.

Er deden 16 teams mee aan het voetbaltoernooi, die allemaal hun stinkende best hebben gedaan om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het doel van deze editie van het voetbaltoernooi: een kindvriendelijke Gipskamer. Het resultaat mag er zijn, want er is meer dan 6000 euro opgehaald!

Voetbaltoernooi impressie

Wedstrijdverslag(je)

Na een heerlijke maaltijd moesten de teams aan de bal. En dat deden ze vol overgave. De eer van vele afdelingen stond op het spel en iedereen wilde natuurlijk die wisselbokaal mee naar huis. Onder toeziend oog van de scheidsrechters werd er fanatiek, maar sportief gespeeld. 

Scheidsrechter

Al vrij snel werd duidelijk dat de winnaars van vorig jaar hun beker nog niet kwijt wilden. Zij haalden met gemak de finale. Evenals team Chirurgie. In het licht van de ondergaande zon gingen zij de strijd met elkaar aan. Niet zo zuinig ook en het is dan ook een wonder dat er, op wat schaafwonden na, geen gewonden zijn gevallen. 

Wedstrijd

"Je moet schieten, anders kun je niet scoren"

Tot groot verdriet van Maasstad Oranje waren de chirurgen net een maatje te groot. Zij scoorden twee keer en namen met een grote glimlach de beker, overhandigd door Wietske Vrijland, in ontvangst. 

Winnaars wisselbeker

Ook het team Logexcelsior Rotterdam viel in de prijzen. Het team haalde het meeste geld op en won daarmee de Sponsorcup 2019! Gefeliciteerd!

Winnaars sponsorcup

Bedankt allemaal!

Deze succesvolle editie van het Grote Maasstad Voetbaltoernooi was nooit mogelijk geweest zonder de gastvrijheid en inzet van iedereen bij RVV LMO. Of zonder het enthousiasme van alle deelnemers, de deskundige scheidsrechters, supporters langs de lijn en de raad van bestuur.