Een kleurrijke Gipskamer

Dagelijks brengen veel kinderen tijd door op de Gipskamer. Begin 2019 heeft de afdeling de wens uitgesproken dat ze het het deel waar de kinderen worden behandeld graag willen transformeren naar een leuke en kindvriendelijke omgeving. En dat is zeker gelukt.

 

Om de transformatie te realiseren is deze actie gekoppeld aan het jaarlijkse voetbaltoernooi. Er deden 16 teams mee aan het voetbaltoernooi, die allemaal hun stinkende best hebben gedaan om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het doel van deze editie van het voetbaltoernooi: een kindvriendelijke Gipskamer. Het resultaat mag er zijn, want er is meer dan 6000 euro opgehaald!

Ook de Kinderraad van het Maasstad Ziekenhuis heeft meegekeken op de Gipskamer en hun advies afgegeven en als thema is er gekozen voor Jungle. Om kinderen nog meer gerust te stellen voordat ze naar de Gipskamer moeten, is er een film gemaakt.

Bekijk de film om te kijken hoe de Gipskamer er uitziet en hoe het gaat als een kind gips krijgt en hoe dit er weer wordt afgehaald?