Terug

Lopende projecten

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis heeft jaarlijks een aantal grote campagnes om geld in te zamelen voor de realisatie van grote wensen. Doorlopend probeert de Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis ook kleine aanvragen te realiseren.

Campagnes

> Wolkenplafonds op de Intensive Care

Een opname op de Intensive Care is nooit prettig. Vooral als je als patiënt langere tijd verblijft in ruimtes waar weinig tot geen daglicht is. Ook voor familie en andere bezoekers is het geen positieve ervaring. Om het verblijf aangenamer te maken, willen we graag wolkenplafonds aanbrengen in diverse ruimtes op de Intensive Care.

Meer informatie

> De Tuin van Herinnering

Jaarlijks vindt begin november in het Maasstad Ziekenhuis de Dag van Gedenken plaats, een dag waarop patiënten, bezoekers en medewerkers hun overleden naasten herdenken. Uit deze dag is een nieuw idee ontstaan: de Tuin van Herinnering. Een plek van rust in de hectiek van het ziekenhuis, waar mensen stil kunnen staan bij de kwetsbaarheid van het leven.

Meer informatie

Kleine aanvragen

Wanneer kleine aanvragen niet vanuit de reserve van het fonds gerealiseerd kunnen worden, zoekt de stichting sponsoren, donateurs of doet aanvragen bij vermogens- en gezondheidsfondsen. Soms wordt Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis verrast met een gift, zoals de mini-Tesla waarmee kinderen van de afdeling naar de operatiekamer kunnen rijden. Of de Dolls Villa by Liliane die door een anonieme donateur werd geschonken aan het Brandwondencentrum Rotterdam.

Acties die inmiddels zijn afgerond, vindt u hier.

Wat kunt u doen?

Om het verblijf in ons ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken willen we graag extra voorzieningen realiseren. Hierbij kunnen wij alle hulp gebruiken, hoe klein dan ook.

Actiewebsite

Regelmatig worden er fondsenwervende acties gestart door onszelf, maar ook vaak door andere mensen die het Maasstad Ziekenhuis een warm hart toedragen. Neem eens een kijkje op onze actiewebsite (PifWorld) waar doorlopend actuele informatie is te vinden over lopende acties.
Op deze site kunt u van alles doen: u laten sponsoren voor een sportieve prestatie, een digitale collectebus aanmaken, geld inzamelen met uw team of bedrijf of donaties vragen voor een jubileum. Dankzij de makkelijke deelmogelijkheden via Facebook, Twitter en andere social media is uw doel snel bereikt.

> Steun Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

U kunt ons ook steunen door een kaartje te versturen, een boek te kopen of door Vriend te worden van het Maasstad Ziekenhuis.

> Stuur een kaartje met Kaartje2go

> Koop een boek via YouBedo

> Wordt Vriend van het Maasstad Ziekenhuis

> Steun Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis bij evenementen

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.