Terug

Een familieverblijf voor ouders van zieke kinderen

 


Als Maasstad Ziekenhuis zetten we de kwaliteit van leven van de patiënt voorop. Daarom hebben wij al lange tijd de wens om een plek te creëren waar ouders altijd in de buurt van hun kind kunnen zijn. Stichting DaDa helpt ons deze droom te verwezenlijken door de ontwikkeling van Hotel DaDa. Op deze unieke plek kunnen ouders maar ook broertjes en zusjes blijven slapen wanneer daar behoefte aan is. Een moment van rust, niet steeds afscheid hoeven nemen, geen reistijd, minder stress… even helemaal weg uit het ziekenhuis maar toch zo dichtbij als je maar kunt zijn. 

Hotel DaDa

Hotel DaDa zal bestaan uit vier hotelkamers en een gedeelde woonkamer/keuken. Om alvast een indruk te geven van hoe dit er uit gaat zien hebben wij opdracht gegeven aan Sprank om een aantal sfeerimpressies te maken:

  

Het DaDa Gala

Op 30 november 2018 vond het DaDa Gala plaats in Rotterdam. Tijdens dit benefietgala was er een veiling, optredens van onder andere Jeroen van der Boom, Lee Towers en Soulvation en werd er heerlijk gekookt door Herman den Blijker. De opbrengst van het gala was € 255.000! Een enorm bedrag waarmee de realisatie van Hotel DaDa ineens erg dichtbij komt. De fondsenwerving gaat wel door want er is meer nodig. Bent u geïnteresseerd om zelf of met uw bedrijf een (sponsor)bijdrage te leveren? Neem dan alstublieft contact op met www.stichting-dada.nl voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.