Terug

Relatiebeheer

Het Maasstad Ziekenhuis vindt de relatie met huisartsen zeer belangrijk. Een relatiemanager eerstelijnszorg zet zich in voor het relatiebeheer met u als huisarts of verloskundige in de regio.

De relatiemanager vormt de schakel tussen de verwijzers  in de regio en het ziekenhuis en coördineren de niet-patiëntgebonden communicatie met verwijzers. De relatiemanager is uw eerste aanspreekpunt. Zij helpt u waar mogelijk met vragen, verzoeken of andere zaken. De relatiemanager bezoekt de huisarts ook in zijn eigen praktijk om te praten over de samenwerking met het ziekenhuis. Zij hoort graag van u welke processen het ziekenhuis kan verbeteren; voor u en voor uw patiënt.

Daarnaast kan de relatiemanager aangeven welke nieuwe ontwikkelingen op medisch gebied onlangs in het Maasstad Ziekenhuis zijn gerealiseerd. Een voorbeeld hiervan is de ingebruikname van het softwareprogramma 'ZorgDomein' of zorgverlenersportaal, waarmee huisartsen inmiddels online kunnen verwijzen en gegevens raadplegen. Het Maasstad Ziekenhuis organiseert tevens nascholingen en andere activiteiten voor huisartsen.

Wilt u meer weten, heeft u een vraag of heeft u een verbeterpunt? Stuur een e-mail naar huisarts@maasstadziekenhuis.nl of neem contact op met onze relatiemanager eerstelijnszorg, Astrid Nolet-Noordhuizen, telefoon: 06 51 04 56 93. 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.