Terug

Uw mening telt

Om de kwaliteit van onze zorg steeds te blijven verbeteren, is het voor ons belangrijk dat u uw ervaring met ons deelt. We zijn dan ook benieuwd naar uw mening, ideeën, op- of aanmerkingen. Uiteraard kunt u ook met vragen bij ons terecht.

Heeft u een vraag, opmerking of idee?

Deze kunt u aan ons doorgeven via onderstaand formulier.

Deze kunt u aan ons doorgeven via onderstaand formulier.

Formulier vraag, idee, opmerking

N.B. In verband met de bescherming van uw persoonsgegevens, is dit formulier bestemd voor algemene vragen. Hebt u medisch inhoudelijke vragen of wilt u brieven doorsturen, neem dan (telefonisch) contact op met de betreffende afdeling.

Wilt u een compliment geven?

Het Maasstad Ziekenhuis wil dicht bij de mensen staan. Met goede medische zorg, heldere informatie en een vlotte en vriendelijke behandeling. Wilt u een compliment...

Het Maasstad Ziekenhuis wil dicht bij de mensen staan. Met goede medische zorg, heldere informatie en een vlotte en vriendelijke behandeling. Wilt u een compliment geven aan een medewerker, een afdeling, of aan het hele ziekenhuis? Dat kan via onderstaand formulier.

Formulier compliment

Heeft u een klacht?

Als u niet tevreden bent over de verleende zorg in ons ziekenhuis, dan kunt u dit het best zo snel mogelijk bespreken met degene over wie u niet tevreden bent....

Als u niet tevreden bent over de verleende zorg in ons ziekenhuis, dan kunt u dit het best zo snel mogelijk bespreken met degene over wie u niet tevreden bent.

U kunt ook contact opnemen met een van onze klachtenfunctionarissen via (010) 291 34 90 of (010) 291 12 64.  Zij zijn graag bereid om uw ervaring te bespreken.

Meer informatie over de klachtenfunctionaris, klachtencommissie en schadeclaims vindt u onder het kopje 'Niet tevreden? Klachtrecht'. U vindt daar ook het klachtenformulier dat u kunt printen, invullen en naar ons kunt opsturen.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.