Zorg op afstand

Door de coronamaatregelen kunt u niet altijd naar het ziekenhuis komen. Daarom is het extra belangrijk dat we zorg op afstand kunnen leveren. Daar zijn gelukkig nu veel digitale mogelijkheden voor.

Beeldbellen en appen met uw arts via de app BeterDichtbij

Beeldbellen met uw eigen arts of andere zorgverlener kan vanaf uw mobiele telefoon met de app BeterDichtbij. Het werkt eenvoudig en veilig. Uw polikliniek kan u uitnodigen om  BeterDichtbij te gebruiken. Er wordt dan een beeldbelafspraak met u gemaakt. 

U kunt ook een korte vraag stellen (appen) via BeterDichtbij en bijvoorbeeld een foto meesturen. 

Toegang tot uw medische gegevens met Mijn Maasstad Ziekenhuis

Met Mijn Maasstad Ziekenhuis:

U logt veilig in met uw DigiD. Kijk voor een voorbeeld op watismijn.maasstadziekenhuis.nl. 

Bekijk alle folders en voorlichting via de website

Op onze website staan alle folders. Ook kunt u er veel informatie vinden over de meest voorkomende aandoeningen, onderzoeken en behandelingen

Informatiepunt voor vragen over het digitale ziekenhuis

In het Informatiepunt kunt u vragen stellen over het digitale ziekenhuis. U kunt er uitleg krijgen over alle digitale mogelijkheden en hulp krijgen bij het installeren van de BeterDichtbij of DigiD app op uw mobiele telefoon.

Het Informatiepunt in de centrale hal is tijdelijk gesloten vanwege de coronamaatregelen. U kunt bij Patientenvoorlichting in de centrale hal langslopen met uw vragen of bellen naar (010) 291 29 00. We zijn telefonisch bereikbaar van 07.00 - 17.00 uur. Of kijk op informatiepunt.maasstadziekenhuis.nl.