Sollicitatieformulier verpleegkunde niveau 4 - verkort traject na VIG

Hieronder tref je een sollicitatieformulier aan voor de opleiding verpleegkunde niveau 4 - Verkort traject na VIG. Vul alles zo volledig mogelijk in.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk per e-mail van ons een verzoek om diverse documenten te versturen via een beveiligde link.
Het is belangrijk dat je deze documenten opstuurt. Zonder deze documenten wordt jouw sollicitatie namelijk niet in behandeling genomen.
Tip: houd ook je map ‘ongewenste e-mail/spam’ in de gaten.

Maasstad Academie

LET OP! E-mailadres in kleine letters invoeren

Het Maasstad Ziekenhuis hecht grote waarde aan uw privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met uw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Uw gegevens worden maximaal 365 dagen na het laatste contactmoment in onze database bewaard, daarna worden uw gegevens automatisch geanonimiseerd. Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Maasstad Ziekenhuis en worden opgenomen in onze database. Voor meer informatie, raadpleeg onze privacyverklaring.