Stagiair Directiesecretaresse/Managementassistente bij Maasstad Academie

De Maasstad Academie is de afdeling opleidingen van het Maasstad Ziekenhuis. Elk jaar biedt het stagebureau van de Maasstad Academie een of meer studenten van de opleiding directiesecretaresse/managementassistent de kans om praktijkervaring op te doen.

Het stagebureau is het centraal aanspreekpunt als het gaat om een stage in het Maasstad Ziekenhuis. Per jaar biedt het Maasstad Ziekenhuis stageplekken aan ongeveer 1000 studenten. Het stagebureau onderhoudt de contacten met onderwijsinstellingen, afdelingen en stagiairs. Ook zorgt het stagebureau ervoor dat alle administratie en faciliteiten voor stagiairs geregeld zijn.

Samen met  drie enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat de afdeling op rolletjes loopt. Vanaf jouw eerste stagedag maak je kennis met het werken in een dynamische omgeving. Geen dag is bij ons hetzelfde. Je krijgt verschillende taken en we geven je de kans om je te ontwikkelen. Je leert plannen, prioriteiten stellen, nee zeggen, fouten maken en fouten voorkomen. Zo word je vanzelf een kei in je vak.

Deze stage is geen medische stage.