Maatregelen coronavirus (COVID-19) Meer informatie

Stagiair Stagebureau Maasstad Academie

Het stagebureau is het centraal aanspreekpunt als het gaat om een stage in het Maasstad Ziekenhuis. Per jaar biedt het Maasstad Ziekenhuis een stageplek aan ongeveer 1000 studenten. Het stagebureau onderhoudt de contacten met onderwijsinstellingen, afdelingen en stagiairs. Ook zorgt het stagebureau ervoor dat alle administratie en faciliteiten voor stagiairs geregeld zijn. Het stagebureau hoort bij de Maasstad Academie: de afdeling opleidingen van het ziekenhuis.

Samen met  een aantal enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat de afdeling op rolletjes loopt. Vanaf jouw eerste stagedag maak je kennis met het werken in een dynamische omgeving. Geen dag is bij ons hetzelfde. Je krijgt verschillende taken en we geven je de kans om je te ontwikkelen. Je leert plannen, prioriteiten stellen, nee zeggen, fouten maken en fouten voorkomen. Zo word je vanzelf een kei in je vak

Deze stage is geen medische stage.