Terug

Verpleegkunde niveau 4 BBL vanaf het derde leerjaar

Het Maasstad Ziekenhuis biedt opleidingsplaatsen aan leerling-verpleegkundigen niveau 4; BOL-BBL vanaf het derde leerjaar, waarbij zij vanaf het derde leerjaar instromen als BBL-student. Wij zijn op zoek naar enthousiaste, leergierige en ambitieuze leerling-verpleegkundigen. Leerlingen van het Maasstad Ziekenhuis volgen het theoretisch deel van de opleiding bij het Albeda College of het Hoornbeeck College.

Informatieavond september 2019

Geïnteresseerd in één van onze opleidingsplaatsen?

Geïnteresseerd in één van onze opleidingsplaatsen?

Kom dan naar onze informatieavond op vrijdag 20 september 2019.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website: https://08q5rrv.momice.events

Toelatingseisen

Hieronder staan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Hieronder staan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Vooropleiding

Om  in aanmerking te komen voor deze vacature moet je minimaal in het bezit  zijn van één van de volgende diploma’s:
•    MAVO-diploma met 6 vakken op D-niveau met bij voorkeur 2 exacte vakken;
•    VMBO-diploma, gemengde of theoretische leerweg, bij voorkeur met profiel zorg en welzijn;
•    Overgangsbewijs HAVO of VWO klas 3 naar 4;
•    MBO-diploma, niveau 3 (niet in de zorg).

Daarnaast stellen wij de volgende voorwaarden:

•    je bent uiterlijk een maand nadat je start met het 3e leerjaar 18 jaar of ouder;
•    je hebt niet eerder een opleiding in de zorg afgerond (Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG, MMZ-verzorgende IG, Kraamverzorgende of Doktersassistent);

•    je hebt een voldoende BPV (stage tweede leerjaar);
•    je neemt initiatief en bent niet bang om verantwoordelijkheid te dragen;
•    je bent in staat om je in een ander te verplaatsen en hier rekening mee te houden;
•    je hebt een duidelijke motivatie waarom je verpleegkundige wilt worden;

Wij vragen bij aanstelling om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

Om te kunnen starten met de opleiding in het Maasstad Ziekenhuis vragen wij dat je twee jaar voltijd-opleiding MBO Verpleegkunde hebt doorlopen bij het Albeda College of Hoornbeeck College en in deze twee jaar het volledige aantal studiepunten hebt behaald.

 

 

 

Structuur van de opleiding

Het Maasstad Ziekenhuis biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil...

Het Maasstad Ziekenhuis biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil kunt maken voor onze patiënten.

De combinatie werken en leren is pittig. Zeker in een baan als leerling-verpleegkundige waarbij het werk fysiek en mentaal zwaar kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten van het werk en van de opleiding. Meer informatie hierover vind je hier.  

Als leerling-verpleegkundige ben je vanaf het derde leerjaar van je opleiding betrokken bij de zorg voor onze patiënten. Ervaren praktijkopleiders begeleiden je bij je leerproces.Waarom BBL

Als je graag verpleegkundige wilt worden, kun je kiezen voor de Beroeps Opleidende Leerweg, ofwel BOL (de schoolopleiding met stages) of je kiest voor een baan...

Als je graag verpleegkundige wilt worden, kun je kiezen voor de Beroeps Opleidende Leerweg, ofwel BOL (de schoolopleiding met stages) of je kiest voor een baan met een salaris waarbij je ook nog leert; de zogenaamde Beroeps Begeleidende Leerweg, ofwel BBL. Je kunt deze opleidingsvormen ook combineren en starten met twee jaar Beroeps Opleidende Leerweg en het derde en vierde leerjaar verder gaan met de Beroeps Begeleidende Leerweg.

Dat betekent dat je direct in de praktijk kunt toepassen wat je in theorie leert. De functie-omschrijving van een leerling-verpleegkundige vind je hier.

Sollicitatieprocedure

Ben je benieuwd naar het verloop van de sollicitatieprocedure?

Ben je benieuwd naar het verloop van de sollicitatieprocedure?

Klik dan hier.

Informatie en solliciteren

De opleidingen starten rond februari en september van elk jaar.

De opleidingen starten rond februari en september van elk jaar.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de Maasstad Academie, via telefoonnummer 010 291 3356 of via zorgopleidingen@maasstadziekenhuis.nl

Solliciteren is mogelijk voor start in februari 2020. Klik hier voor het sollicitatieformulier.

 

 

Screening CV

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door de instantie CV OK.

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door de instantie CV OK.

Deze screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties en het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's.

We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Spam

De correspondentie met het Maasstad Ziekenhuis over je sollicitatie verloopt digitaal.

De correspondentie met het Maasstad Ziekenhuis over je sollicitatie verloopt digitaal.

Het komt voor dat mails van het ziekenhuis door je spamfilter als spam worden beoordeeld. Wij raden je daarom aan je spam te controleren op berichten van het Maasstad Ziekenhuis.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.