Terug

Voet- en enkelpoli

Heeft u voet- of enkelklachten en heeft u een verwijzing van uw huisarts? Dan kunt u terecht bij de Voet- en enkelpoli van het Maasstad Ziekenhuis.

Complete zorg voor uw voet en enkel

U kunt op onze Voet- en enkelpoli terecht voor specialistische zorg voor voet en enkel bij orthopedische klachten en ongevalsletsels. Uw behandelplan wordt opgesteld door de orthopedisch chirurg; indien nodig in samenwerking met diverse specialisten zoals de traumachirurg, orthopedisch schoentechnicus en revalidatiearts. Zo ontvangt u vanuit diverse specialismen de beste kwaliteit van zorg voor uw voet of enkel.

Voet- en enkelspreekuur

Tweemaal per week is er een speciaal spreekuur voor orthopedische klachten en ongevalsletsels aan de voet en enkel. De spreekuren vinden plaats op de polikliniek Orthopedie op:

  • maandagochtend;
  • dinsdagmiddag.

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer (010) 291 22 75.

Aandoeningen aan de voet of enkel

Onze orthopedisch chirurgen zijn gespecialiseerd in behandeling van allerlei aandoeningen aan de voet en enkel. Hieronder vindt u een opsomming van veel voorkomende klachten en ziektebeelden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.