Terug

Verpleegkunde niveau 4 BOL-BBL vanaf het eerste leerjaar

De opleiding MBO-Verpleegkunde BOL-BBL vanaf het eerste leerjaar is een opleiding verpleegkunde op MBO niveau 4 en duurt vier jaar. Leerlingen van het Maasstad Ziekenhuis volgen het theoretisch deel van de opleiding bij het Albeda College.

Toelatingseisen

Hieronder staan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Hieronder staan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Vooropleiding

Om in aanmerking te komen voor deze vacature heb je één van onderstaande opleidingen onlangs afgerond of ga je binnenkort diplomeren:
•    MAVO-diploma met 6 vakken op D-niveau met bij voorkeur 2 exacte vakken
•    VMBO-diploma, gemengde of theoretische leerweg, bij voorkeur met profiel zorg en welzijn
•    Overgangsbewijs HAVO of VWO klas 3 naar 4
•    MBO-diploma, niveau 3 (niet in de zorg)

Daarnaast stellen wij de volgende voorwaarden:

•    je bent uiterlijk een maand nadat je start met het derde leerjaar 18 jaar of ouder;

•    je hebt één van bovenstaande opleidingen onlangs afgerond of gaat binnenkort diplomeren;
•    je hebt niet eerder een opleiding in de zorg afgerond (Helpende Zorg en Welzijn, Verzorgende IG, MMZ-verzorgende IG, Kraamverzorgende of Doktersassistent);
•    je neemt initiatief  en bent niet bang om verantwoordelijkheid te dragen;
•    je bent in staat om je in een ander te verplaatsen en hier rekening mee te houden;
•    je hebt een duidelijke motivatie waarom je verpleegkundige wilt worden

•    je bent bij de start van de stage in het tweede leerjaar volledig gevaccineerd tegen Hepatitis B en dient een titerbepaling te kunnen overleggen. Ben je al gevaccineerd, maar niet meer in het bezit van je vaccinatiebewijs of titerbepaling Hepatitis B? Vraag deze informatie dan op bij het RIVM.

 

 

 

 

 

Structuur van de opleiding

Het Maasstad Ziekenhuis bied je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil...

Het Maasstad Ziekenhuis bied je de mogelijkheid om opgeleid te worden tot verpleegkundige niveau 4. Een mooie en verantwoordelijke baan waarin jij het verschil kunt maken voor onze patiënten.

De combinatie werken en leren is pittig. Zeker in een baan als leerling-verpleegkundige waarbij het werk fysiek en mentaal zwaar kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten van het werk en van de opleiding. Meer informatie hierover vind je hierWaarom BOL-BBL

In de BOL-BBL-variant kies je voor een baan met salaris waarbij je tegelijkertijd de opleiding volgt.

In de BOL-BBL-variant kies je voor een baan met salaris waarbij je tegelijkertijd de opleiding volgt.

Dat betekent dat je direct in de praktijk kunt toepassen wat je in theorie leert. De functie-omschrijving van een leerling-verpleegkundige vind je hier.

Sollicitatieprocedure

Hoe solliciteer je?

Hoe solliciteer je?

Om te solliciteren neem je de volgende stappen:

  1. Je meldt je aan als BOL-student via de website van het Albeda College: www.albeda.nl
  2. Je vult het online sollicitatie formulier in van het Maasstad Ziekenhuis.
  3. Je stuurt een e-mail met CV en motivatie en een scan van eventueel eerder behaalde diploma's. Stuur deze mail naar academie@maasstadziekenhuis.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail solliciteert naar de BOL-BBL route vanaf het eerste leerjaar.

Solliciteren is mogelijk vanaf 10 december 2018 tot 5 maart 2019

Informatie en solliciteren

De opleiding start jaarlijks rond september.

De opleiding start jaarlijks rond september.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de Maasstad Academie, via telefoonnummer 010 291 3356 of via academie@maasstadziekenhuis.nl

Op vrijdag 18 januari 2019 vindt er een informatieavond plaats in het Maasstad Ziekenhuis over de opleiding verpleegkunde. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan via de volgende link: https://infoavondopleidingverpleegkunde.maasstadcongresbureau.nl

Solliciteren is mogelijk vanaf 10 december 2018 tot 5 maart 2019.

Solliciteren kan via ons online sollicitatieformulier

 

Screening CV

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door de instantie CV OK.

Sollicitanten die uitgenodigd worden voor een arbeidsvoorwaardengesprek worden na dit gesprek gescreend door de instantie CV OK.

Deze screening bestaat uit de volgende stappen: het nagaan van referenties en het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's.

We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Spam

De correspondentie met het Maasstad Ziekenhuis over je sollicitatie verloopt digitaal.

De correspondentie met het Maasstad Ziekenhuis over je sollicitatie verloopt digitaal.

Het komt voor dat mails van het ziekenhuis door je spamfilter als spam worden beoordeeld. Wij raden je daarom aan je spam te controleren op berichten van het Maasstad Ziekenhuis.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.