Terug

Bloedonderzoek Reumatologie

Uw behandelend arts kan het nodig vinden dat uw bloed, urine of ontlasting onderzocht wordt. Dit kan aangevraagd worden om een diagnose te stellen of voor de reguliere zorg. Hiervoor kunt u binnen het ziekenhuis terecht bij de Bloedafname in de centrale hal.

Meer informatie over bloedafname

Alleen als u in het Maasstad Ziekenhuis bloed laat prikken, is het gegarandeerd dat de uitslag ook beoordeeld wordt door de arts. Van bloedafnames die elders...

Alleen als u in het Maasstad Ziekenhuis bloed laat prikken, is het gegarandeerd dat de uitslag ook beoordeeld wordt door de arts. Van bloedafnames die elders zijn gedaan, komt de uitslag niet altijd bij de polikliniek terecht.

Om die reden vragen wij u in het ziekenhuis bloed te laten prikken. Voor de uitslag van het bloedonderzoek kan u er vanuit gaan dat geen bericht goed bericht is. Bij afwijkende bloedwaarde wordt er contact met u opgenomen. Wilt u uw eigen bloeduitslagen in zien, dan kan dit via het Mijn Maasstad Ziekenhuis patiëntenportaal. Zeven dagen na de bloedafname zijn de uitslagen zichtbaar in het patiëntenportaal.

Voor de bloedafname hoeft u van tevoren GEEN AFSPRAAK te maken. U meldt zich bij de balie Bloedafname samen met het formulier wat u mee heeft gekregen van de polikliniek. De Bloedafname is dagelijks geopend van 7.30 - 17.00 uur en op dinsdagavond tot 20.30 uur.

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.