Service & Contact

Hier vindt u de algemene contactgegevens van het Maasstad Ziekenhuis. Heeft u een vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? We horen het graag van u..

Kwaliteit van de zorg

Heeft u een opmerking, vraag of idee?

Teneinde de kwaliteit van zowel onze website als onze verleende zorg waar mogelijk te verbeteren, zijn we benieuwd naar uw ideeën, op- en aanmerkingen. Hier...

Teneinde de kwaliteit van zowel onze website als onze verleende zorg waar mogelijk te verbeteren, zijn we benieuwd naar uw ideeën, op- en aanmerkingen. Hier kunt u ook eventuele vragen achterlaten. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

N.B. In verband met de bescherming van uw persoonsgegevens, is dit formulier bestemd voor algemene vragen. Hebt u medisch inhoudelijke vragen of wilt u brieven doorsturen, neem dan (telefonisch) contact op met de betreffende afdeling.

Heeft u een klacht?

Als u niet tevreden bent over de verleende zorg in ons ziekenhuis, dan kunt u dit het best zo snel mogelijk bespreken met degene over wie u niet tevreden bent....

Als u niet tevreden bent over de verleende zorg in ons ziekenhuis, dan kunt u dit het best zo snel mogelijk bespreken met degene over wie u niet tevreden bent.

U kunt ook contact opnemen met een van onze klachtenfunctionarissen via (010) 291 34 90 of (010) 291 12 64.  Zij zijn graag bereid om uw ervaring te bespreken.

Meer informatie over de klachtenfunctionaris, klachtencommissie en schadeclaims vindt u onder het kopje 'Niet tevreden? Klachtrecht'. U vindt daar ook het klachtenformulier dat u kunt printen, invullen en naar ons kunt opsturen.

Wilt u een compliment geven?

Het Maasstad Ziekenhuis wil dicht bij de mensen staan. Met goede medische zorg, heldere informatie en een vlotte en vriendelijke behandeling. Wilt u een compliment...

Het Maasstad Ziekenhuis wil dicht bij de mensen staan. Met goede medische zorg, heldere informatie en een vlotte en vriendelijke behandeling. Wilt u een compliment geven aan een medewerker, een afdeling, of aan het hele ziekenhuis?

Heeft u een persvraag?

De persvoorlichters van het Maasstad Ziekenhuis beantwoorden vragen van journalisten. Zij kunnen geen antwoord geven op vragen van patiënten, huisartsen of...

De persvoorlichters van het Maasstad Ziekenhuis beantwoorden vragen van journalisten. Zij kunnen geen antwoord geven op vragen van patiënten, huisartsen of andere zorgverleners.

De persvoorlichter is uitsluitend bereikbaar voor journalisten. Indien u geen journalist bent, kunt u contact met ons opnemen via telefoon (010) 291 19 11 of via info@maasstadziekenhuis.nl
Uw verzoek wordt dan zo spoedig mogelijk naar de betreffende persoon/afdeling doorgestuurd.

Persvoorlichting
06 - 44 23 7891

Voorlichtingavonden & inloopspreekuren

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.