Terug

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen overdekte Q-Park parkeergarage. De maximale doorrijhoogte is 1.90 m.

Maasstad-shuttle

Indien u niet kunt of wilt lopen van de parkeergarage naar het ziekenhuis en terug naar de parkeergarage, kunt u gebruik maken van onze Maasstad-shuttles.

Indien u niet kunt of wilt lopen van de parkeergarage naar het ziekenhuis en terug naar de parkeergarage, kunt u gebruik maken van onze Maasstad-shuttles.

De Maasstad-shuttles worden bestuurd door vrijwilligers en rijden van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.00 uur. 

Route

  • Parkeergarage hoofdingang
  • Kleine buitenparkeerplaats
  • Revalidatie Maasstad Ziekenhuis
  • Maasstad Ziekenhuis hoofdingang

Op verzoek stopt de Maasstad-shuttle onderweg.

 

Kiss & Ride

De Kiss & Ride zone gebruikt u uitsluitend om iemand af te zetten of op te halen.

De Kiss & Ride zone gebruikt u uitsluitend om iemand af te zetten of op te halen.

Volg daarvoor de Kiss & Ride-borden rond het ziekenhuis en gebruik de inrit aan de Haastrechtstraat.

U mag langs de onderbroken gele streep alleen parkeren om de passagier in of uit te laten stappen. De bestuurder mag zijn auto niet onbeheerd achterlaten.

In de hal zijn voldoende zitplaatsen waar u even kunt wachten op uw begeleider. Stadstoezicht beoordeelt of men zich al dan niet aan de geldende regels houdt.

Parkeren en faciliteiten voor minder validen

Aan de voorzijde van het ziekenhuis bij de Kiss & Ride zone bevinden zich invalideparkeerplaatsen. Alleen als u in het bezit bent van een invalideparkeerkaart...

Aan de voorzijde van het ziekenhuis bij de Kiss & Ride zone bevinden zich invalideparkeerplaatsen. Alleen als u in het bezit bent van een invalideparkeerkaart kunt u (kosteloos) gebruik maken van deze plaatsen.

Ook naast de rotonde, buiten het parkeerterrein op de kruising van de Haastrechtstraat – Stolwijkstraat is ruimte voor 30 voertuigen van minder valide bezoekers (middels een bord gereseveerd). Op dit parkeerterrein is tevens plaats voor busjes van aannemers die te hoog zijn voor de parkeergarage. De prijzen zijn gelijk aan die van de parkeergarage. In de parkeergarage zijn ook invalideparkeerplaatsen toegewezen.

Bij de ingang bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van rolstoelen. De rolstoelen zijn te leen door een muntstuk van twee euro in het muntslot te plaatsen. Bij het terugplaatsen van de rolstoel krijgt u het muntstuk weer terug.

Parkeertarieven

Als u parkeert in het Q-park, betaalt € 0,50 per 14 minuten of € 10,00 voor een dagkaart. Patiënten en bezoekers die met de auto naar het ziekenhuis komen,...

Als u parkeert in het Q-park, betaalt € 0,50 per 14 minuten of € 10,00 voor een dagkaart. Patiënten en bezoekers die met de auto naar het ziekenhuis komen, kunnen hun auto parkeren in de Q-Park garage aan de achterzijde van het Maasstad Ziekenhuis. Dit kan helaas alleen tegen betaling. De parkeergarage is geen eigendom van het Maasstad Ziekenhuis en levert het ziekenhuis zodoende geen inkomsten op. Voor meer informatie over parkeren in de parkeergarage kunt u contact opnemen met Q-Park via 0900 – 44 66 880.

U kunt op verschillende manieren betalen; contant, creditcard en pinnen. Indien u langere tijd in het ziekenhuis verblijft, kan uw bezoek gebruik maken van de weekkaart á € 25,00.

Het is tevens mogelijk om met pinpas te betalen bij de in- en uitritterminal. U hoeft dan van tevoren geen ticket meer te trekken.


 

 

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.