Uw afspraak maken, wijzigen of annuleren

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak in ons ziekenhuis, kunt u bellen naar de betreffende afdeling. Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, willen wij u vragen de volgende gegevens bij de hand te hebben tijdens het gesprek:

•    uw verwijsbrief
•    uw volledige naam
•    uw geboortedatum
•    uw adres en telefoonnummer
•    de naam van uw huisarts en apotheek

Een afspraak wijzigen

Voor het wijzigen van een afspraak in ons ziekenhuis, kunt u bellen naar de betreffende afdeling. Het annuleren van een afspraak, moet uiterlijk 24 uur vóór de afspraak gebeuren.

Een afspraak annuleren

Mocht uw afspraak helaas niet door kunnen gaan, wilt u dit dan uiterlijk 24 uur vóór de afspraak aan ons doorgeven. Als u uw afspraak op tijd annuleert, kunnen we op dat tijdstip iemand anders helpen. Alvast dank daarvoor.