Eten en drinken

Eten en drinken is belangrijk voor iedereen. Op deze pagina vindt u informatie hierover voor patiënten, naasten en bezoekers.

> Voor patiënten

Eten en drinken tijdens uw opname in het ziekenhuis

Goed eten is belangrijk. Voeding levert een belangrijke bijdrage aan uw gezondheid en herstel. Voor de opgenomen patiënten in het Maasstad Ziekenhuis wordt er goed gekeken naar de juiste voeding. Dit doen we met de voeding van FoodforCare binnen ons voedingsconcept MAASS (Met Aandacht Aan Smaak en Service).

> Voor bezoekers

Eten en drinken tijdens uw bezoek aan het ziekenhuis 

Wist u dat samen eten of drinken het herstel van de patiënt positief kan beïnvloeden?

In het Maasstad Ziekenhuis zijn er verschillende voorzieningen voor de patiënt en bezoekers om het verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Het MZ Café

In de centrale hal van het Maasstad Ziekenhuis is het MZ café gevestigd. Hier kunt u terecht voor vers belegde gezonde broodjes, lekkere smoothies, een frisse salade, uiteraard heerlijke bonenkoffie, verse muntthee en nog veel meer. Ook voor een cadeautje, bloemen of een wenskaart bent u óók bij ons aan het juiste adres. Heeft u speciale wensen laat het aan ons weten en wij gaan voor u aan de slag.

Onze medewerkers heten u van harte welkom en zijn u graag van dienst.

Onze openingstijden zijn

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag 11.00 - 18.00 uur

In de centrale hal vindt u ook een Vending automaat voor de kleine trek.
Op de afdeling zelf heeft u keuze uit een ruim assortiment koffie en thee.

Eten meenemen naar de afdeling

Als u eten wilt meenemen voor de patiënt lees dan eerst onze huisregels over het meebrengen van voeding. Bij het uitgeven van voedsel in ons ziekenhuis gelden strenge eisen en regels wat betreft hygiëne en voedselveiligheid. Deze eisen en regels liggen wettelijk vast en zijn er om te voorkomen dat patiënten ziek worden van het eten. Om voedselinfecties te voorkomen adviseren wij dan ook om zo min mogelijk risicovolle voeding van thuis mee te laten brengen.