Contactgegevens Brandwondencentrum

Telefoonnummers en locatie

  Telefoonnummer Locatie
Brandwondencentrum (010) 291 37 18 Brandwondencentrum, bouwdeel E, 3e verdieping
Brandwondencentrum - Intensive Care (010) 291 37 28 Brandwondencentrum, bouwdeel E, 3e verdieping
Brandwondenpolikliniek (010) 291 37 18 Brandwondencentrum, bouwdeel E, 3e verdieping
Littekenpolikliniek (010) 291 37 22 Polikliniek Orthopedie, bouwdeel H, begane grond
Brandwondeninformatielijn (0900) 044 0044 n.v.t.

Bezoektijden

De bezoektijden zijn dagelijks van 11.00 uur tot 19.30 uur met een uitloop tot 22.00 uur. 
Wanneer u later bent dan 19.30 uur is het niet meer mogelijk toegang tot het Brandwondencentrum te krijgen. Bent u voor die tijd aanwezig dan kunt u blijven tot uiterlijk 22.00 uur. Afwisselen is na 19.30 uur niet mogelijk.

Uitzondering: Bezoektijden voor de ouder die niet rooming-in (degene die niet blijft slapen) is van 07.30 tot 22.00 uur.

  • Per patiënt mogen maximaal twee bezoekers tegelijk op bezoek. Indien meerdere bezoekers de patiënt willen bezoeken, kunnen zij elkaar afwisselen.
  • Bezoek kan wachten in de wachtruimte op de gang, schuin tegenover de ingang van het Brandwondencentrum.
  • Bezoek van kinderen jonger dan 10 jaar is alleen toegestaan in overleg, in verband met het overbrengen van kinderziektes.

Contactpersoon bij opname in het Brandwondencentrum

Binnen het Brandwondencentrum wordt uiterst zorgvuldig omgegaan met patiëntgegevens. Dat geldt ook voor de informatieverstrekking aan derden. Daarom is het belangrijk dat er binnen de familie- en/of vriendenkring één of hooguit twee personen aangewezen worden als contactpersoon. Deze contactpersoon onderhoudt zoveel mogelijk de contacten met het behandelteam en kan de patiënt helpen of vertegenwoordigen.

De contactpersoon kan altijd telefonisch contact opnemen om te informeren hoe het met de patiënt gaat. Aan andere personen die contact opnemen over de patiënt verstrekt het Brandwondencentrum geen informatie. De informatie ontvangt de contactpersoon rechtstreeks van een van de leden van het behandelteam. Het is ook mogelijk dat de patiënt, als zijn of haar gezondheid dat toelaat, via een eigen telefoontoestel contact onderhoudt met de contactpersoon.