Het onderzoeksteam

In het Brandwondencentrum doen we veel wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoeksteam bestaat promovendi, onderzoeksverpleegkundigen, een verpleegkundig onderzoeker, een onderzoeker psychosiaal en gedragswetenschappelijk onderzoek, een traumachirurg en een onderzoekscoördinator/epidemioloog. Het onderzoek wordt uitgevoerd samen met verpleegkundigen, paramedici, en artsen.

Het onderzoeksteam start eigen wetenschappelijk onderzoek en werkt mee aan ander onderzoek binnen de Vereniging Samenwerkende Brandwondencentra (VSBN). Veel onderzoek wordt ook uitgevoerd in samenwerking met externe partners zoals de afdeling Maatschappelijke gezondheidszorg of de afdeling Traumachirurgie van het Erasmus MC.

Veel onderzoek vindt plaats in het kader van een promotieonderzoek. Hier leest u meer over op de pagina ‘Promotieonderzoeken binnen het Brandwondencentrum’.

 

 

Voor meer informatie over wetenschappelijk onderzoek kunt u contact opnemen met dr. M.E. van Baar, onderzoekscoördinator of dr. C.H. van der Vlies, traumachirurg.

Contactgegevens dr. M.E. van Baar: (010) 291 34 28 of baarm@maastadziekenhuis.nl
Contactgegevens dr. C.H. van der Vlies: (010) 291 13 14 of vliesc@maasstadziekenhuis.nl