Stages

(010) 291 2884

Stuur een e-mail

Stages

Het stagebureau is een centraal aanspreekpunt voor studenten die stage willen lopen in het Maasstad Ziekenhuis. Het stagebureau is onderdeel van de Maasstad Academie, het leerhuis van het ziekenhuis. Het stagebureau zoekt afstemming tussen vraag en aanbod van stages. Wij proberen de ervaring van de stage zowel voor de student als voor de afdeling van het ziekenhuis zo positief mogelijk te maken.

Stagevacatures

Jaarlijks vinden ongeveer 1000 studenten, van de meest uiteenlopende opleidingsrichtingen, een stageplaats in het Maasstad Ziekenhuis. Kijk in het vacature-overzicht...

Jaarlijks vinden ongeveer 1000 studenten, van de meest uiteenlopende opleidingsrichtingen, een stageplaats in het Maasstad Ziekenhuis. Kijk in het vacature-overzicht voor de mogelijkheden.

Kijk bij het overzicht van beschikbare stagevacatures.

Stages in het Maasstad Ziekenhuis

Het Maasstad Ziekenhuis stimuleert graag jonge talenten om maximaal rendement uit hun stageperiode te halen.

Het Maasstad Ziekenhuis stimuleert graag jonge talenten om maximaal rendement uit hun stageperiode te halen.

Het volgen van een stage is vaak een bijzonder onderdeel van je opleiding. Je maakt kennis met het beroep of de beroepsrichting waarin je wilt gaan werken. Wij beseffen dat het een belangrijke en spannende tijd voor je is en helpen stagiairs graag aan een stageplek in ons ziekenhuis.

Wij zien stagiairs als een welkome aanvulling. Ze hebben vaak nieuwe, frisse inzichten en ondersteunen de verschillende afdelingen.

Afstudeer- en onderzoeksprojecten

In veel gevallen is je afstudeerproject of –onderzoek het hoogtepunt van je opleiding.

In veel gevallen is je afstudeerproject of –onderzoek het hoogtepunt van je opleiding.

De dynamische omgeving van het Maasstad Ziekenhuis biedt veel kansen voor interessante projecten en onderzoeken op MBO-, HBO- en universitair niveau.

Ons ziekenhuis werkt graag mee aan zorgvernieuwingen. Daarom stimuleren wij jonge talenten bij het ontwikkelen en uitvoeren van een afstudeerproject of scriptie. Er zijn verschillende professionals en ervaren onderzoekers die je kunnen ondersteunen bij dit proces.

Ben je benieuwd of er vacatures beschikbaar zijn voor afstudeer- en onderzoeksprojecten? Kijk dan bij de stagevacatures.

Begeleiding, faciliteiten en doelen

Als lid van de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ) vindt het Maasstad Ziekenhuis het belangrijk om een goed leerklimaat te hebben. Daarnaast vindt het...

Als lid van de Stichting Topklinische Ziekenhuizen (STZ) vindt het Maasstad Ziekenhuis het belangrijk om een goed leerklimaat te hebben. Daarnaast vindt het ziekenhuis het een uitdaging om studenten te begeleiden.

Als stagiair werk je aan oriëntatiedoelen, vastgestelde stagedoelen vanuit het opleidingsinstituut of aan een opdracht vanuit het Maasstad Ziekenhuis.

Je wordt begeleid door een werkbegeleider, praktijkopleider of door de leidinggevende van een afdeling. Deze zorgt voor je introductie binnen het ziekenhuis, je afdeling en een eventuele beoordeling van je stage of het eindproduct aan het eind van je stage.

In principe ben je als stagiair boventallig en heb je hierdoor tijd om aan je stageopdracht te werken. De werkzaamheden en taken zijn dusdanig ingericht dat je een goed beeld krijgt van de praktijk van het vakgebied en bedrijfsmaatschappelijke situaties.

Tijdens je stage wordt een beroep gedaan op je zelfstandigheid, initiatief, verantwoordelijkheid, aanvaarden van leiding e.d. Je hebt de beschikking over een adequate werkplek en noodzakelijke hulpmiddelen.

Vergoeding

Als stagiair kom je mogelijk in aanmerking voor een financiële vergoeding tijdens je stage.

Als stagiair kom je mogelijk in aanmerking voor een financiële vergoeding tijdens je stage.

Het Maasstad Ziekenhuis hanteert hiervoor de voorwaarden die zijn gesteld in de CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor een van de beschikbare stages. Of zie je kansen voor een afstudeerproject of onderzoek?

Heb je belangstelling voor een van de beschikbare stages. Of zie je kansen voor een afstudeerproject of onderzoek?

Heb je een leuke stage gevonden bij het overzicht van beschikbare stagevacatures?

Mail dan je stageverzoek aan ons door het invullen van het stageformulier. Daarbij vragen wij je ook een motivatie en cv te mailen.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Heb je belangstelling voor een van de beschikbare stageplaatsen, wil je afstuderen of onderzoek doen binnen het Maasstad Ziekenhuis en heb je hier vragen over?

Neem dan contact op met stagebureau@maasstadziekenhuis.nl of bel (010) 291 28 84.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.