Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie polikliniek

(010) 291 14 14

Routebeschrijving

Meer contactgegevens & bezoektijden

Mijn Maasstad Ziekenhuis

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Binnen het specialisme Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Maasstad Ziekenhuis (Kaakchirurgie) worden patiënten met aandoeningen van het aangezicht behandeld. Het gaat dan om afwijkingen of letsel aan beenderen, skelet, of weke delen zoals huid en slijmvliezen. Bij de polikliniek kunt u terecht voor een medische consultatie, onderzoek of kleine behandeling.

Aandoeningen

De kaakchirurgen van het Maasstad Ziekenhuis behandelen aandoeningen van het aangezicht.

De kaakchirurgen van het Maasstad Ziekenhuis behandelen aandoeningen van het aangezicht.

Het gaat dan om afwijkingen of letsel aan beenderen, skelet, of weke delen zoals huid en slijmvliezen. Verder behandelt een kaakchirurg goed- of kwaadaardige gezwellen in de mond of de naaste omgeving van de mond en herstelt de defecten als gevolg van de behandeling van die gezwellen. Ook voor aangeboren afwijkingen, zoals schisis (hazenlip) of vergroeiingen van de beenderen gaat u naar de kaakchirurg.

Een bekende reden voor een verwijzing naar de kaakchirurg is het trekken van moeilijke verstandskiezen. Ook wanneer u problemen heeft met het kunstgebit, de tanden of kiezen kunt u terecht bij de kaakchirurg. De kaakchirurg kan door bepaalde ingrepen in de mond, zoals het aanbrengen van implantaten (kunstwortels), zorgen dat uw kunstgebit weer houvast krijgt.

Behandelingen

Welke behandelingen worden door onze kaakchirurgen uitgevoerd?

Welke behandelingen worden door onze kaakchirurgen uitgevoerd?

Onderstaand treft u een overzicht aan met de meest voorkomende behandelingen op onze afdeling.

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.