Plastische Chirurgie polikliniek

(010) 291 22 30

Routebeschrijving

Meer contactgegevens & bezoektijden

Mijn Maasstad Ziekenhuis

Plastische Chirurgie

Het specialisme Plastische Chirurgie van het Maasstad Ziekenhuis houdt zich bezig met vorm- en functieherstel en richt zich hierbij op reconstructieve-, hand- en cosmetische chirurgie. Bij de polikliniek kunt u terecht voor een medische consultatie, onderzoek of kleine behandeling.

Lees meer over Plastische Chirurgie

Deelspecialisme, poliklinieken & afdelingen

Onderzoeken

Nadat u doorverwezen bent door uw huisarts of specialist kunt u terecht bij de polikliniek Plastische Chirurgie. U krijgt een intakegesprek bij de plastisch...

Nadat u doorverwezen bent door uw huisarts of specialist kunt u terecht bij de polikliniek Plastische Chirurgie. U krijgt een intakegesprek bij de plastisch chirurg.

De plastisch chirurg stelt u vragen en informeert u over de mogelijkheden van Plastische Chirurgie binnen het Maasstad Ziekenhuis. U wordt voorbereid op de operatie en de laatste zaken worden besproken. 

Behandelingen

Behandeling door de plastisch chirurg kan poliklinisch onder plaatselijke verdoving plaats vinden. Grotere ingrepen vinden plaats onder narcose op de operatiekamer,...

Behandeling door de plastisch chirurg kan poliklinisch onder plaatselijke verdoving plaats vinden. Grotere ingrepen vinden plaats onder narcose op de operatiekamer, maar het is ook mogelijk dat u een blokverdoving krijgt. Operaties gaan soms gepaard met een ziekenhuisopname.

Aandachtsgebieden Plastische Chirurgie:

Wilt u deze informatie delen?

Maasstad Ziekenhuis gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.