Mijn Maasstad Ziekenhuis

Mijn Maasstad Ziekenhuis is het patiëntenportaal van het Maasstad Ziekenhuis. Hiermee heeft u overal toegang tot uw medische gegevens, afspraken, herhaalrecepten en kunt u vragen stellen aan uw zorgverlener. In Mijn Maasstad Ziekenhuis kunt u ook zelf uw persoonlijke gegevens aanpassen en zich voorbereiden op uw afspraak.

Inloggen met DigiD

Alle patiënten kunnen inloggen met hun DigiD op Mijn Maasstad Ziekenhuis. Ook kinderen en hun ouders. U kunt inloggen vanaf het moment dat de afdeling Patiëntenregistratie uw Burgerservicenummer (BSN) heeft gecontroleerd. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur nadat wij uw verwijzing hebben ontvangen. Heeft u of uw kind nog geen DigiD? Vraag deze aan via www.digid.nl/digid-aanvragen.  

Filmpjes kijken over wanneer, waarom en hoe u Mijn Maasstad Ziekenhuis gebruikt

In deze video leggen wij uit wanneer en waarom het belangrijk is om in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis. Klik op de afbeelding en de video opent in een nieuw tabblad. 

Om te zien hoe het patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis eruitziet en waar u welke onderdelen vindt, kunt u onze filmpjes met uitleg bekijken:  

  1. Startpagina
  2. Afspraak bekijken
  3. Dossier bekijken (medicijnen, uitslagen, behandelverslagen)
  4. E-consult versturen
  5. Gegevens aanpassen

Lezen over wat u kunt vinden en doen in Mijn Maasstad Ziekenhuis

Vindt u het fijner rustig te lezen welke informatie u allemaal in Mijn Maasstad Ziekenhuis kunt vinden en waar deze informatie staat? Of wilt u meer informatie over bepaalde onderwerpen? Ga dan naar de pagina Hoe werkt het. Daar vindt u ook handleidingen waarin we stap voor stap uitleggen hoe u bijvoorbeeld uw gegevens controleert, een herhaalrecept aanvraagt of een vragenlijst invult. 

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over wat u heeft gelezen in uw dossier of wilt u iets wijzigen? Stel deze vraag via een e-consult of BeterDichtbij. Of bespreek de vraag met uw zorgverlener bij uw volgende afspraak. Denkt u dat het belangrijk is om het eerder te melden? Of wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Neem dan contact op met de polikliniek (klik hier voor de telefoonnummers)

Voor vragen over Mijn Maasstad Ziekenhuis:

Uw zorg digitaal

In Mijn Maasstad Ziekenhuis heeft u digitaal overzicht over en inzicht in uw zorg in het Maasstad Ziekenhuis. Maar we kunnen op meer manieren digitaal contact hebben met u. Zo krijgt u de juiste zorg op de juiste plek en de juiste informatie op het juiste moment.

Meer informatie en een overzicht van deze manieren vindt u op de pagina Uw zorg digitaal 

Manish met een tablet