Mijn Maasstad Ziekenhuis

Mijn Maasstad Ziekenhuis is het patiëntenportaal van het Maasstad Ziekenhuis. Hiermee heeft u overal toegang tot uw medische gegevens, afspraken, herhaalrecepten en kunt u vragen stellen aan uw zorgverlener. In Mijn Maasstad Ziekenhuis kunt u ook zelf uw persoonlijke gegevens aanpassen en zich voorbereiden op uw afspraak.

Inloggen met DigiD

Alle patiënten kunnen inloggen met hun DigiD op Mijn Maasstad Ziekenhuis. Ook kinderen en hun ouders. U kunt inloggen vanaf het moment dat de afdeling Patiëntenregistratie uw Burgerservicenummer (BSN) heeft gecontroleerd. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur nadat wij uw verwijzing hebben ontvangen.  

Eerst rondkijken en uitproberen? 

Op watismijn.maasstadziekenhuis.nl kunt u rustig rondkijken en ontdekken wat Mijn Maasstad Ziekenhuis is. U kunt ook oefeningen doen en zo uitproberen hoe het portaal werkt. Om u meer mogelijkheden en inzage in uw gegevens te geven, verandert er soms iets aan Mijn Maasstad Ziekenhuis. De oefenomgeving wijkt dus een klein beetje af van hoe uw patiëntenportaal er nu uitziet. 

Wat kunt u met Mijn Maasstad Ziekenhuis?

Op de pagina Hoe werkt het leest u wat u in Mijn Maasstad Ziekenhuis kunt doen, bijvoorbeeld:

Vragen of hulp nodig?

Heeft u vragen over wat u heeft gelezen in uw dossier of wilt u iets wijzigen? Stel deze vraag via een e-consult. Of bespreek de vraag met uw zorgverlener bij uw volgende afspraak. Denkt u dat het belangrijk is om het eerder te melden? Neem dan contact op met de polikliniek

Voor alle andere vragen:

 

Mijn Maasstad Ziekenhuis is een belangrijk digitaal middel van het Maasstad Ziekenhuis om u regie en overzicht te geven over uw zorg in het Maasstad Ziekenhuis. Daarnaast zetten we nog meer digitale middelen in waarmee u de juiste zorg op de juiste plek en de juiste informatie op het juiste moment krijgt.

Meer informatie en een overzicht van deze middelen vindt u op de pagina Uw zorg digitaal